Antalya Manavgat Yangın - Nadacz8r 3idlm - Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya Manavgat Yangın - Nadacz8r 3idlm - Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.. Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Fhelddnoaasknm
Fhelddnoaasknm from cdn.yenidonem.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada başlayan orman yangını vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 45 yangın söndürme görevlisi, 15 arazözle müdahale edildi. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 18 köy ve mahalle boşaltıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Cuq3l09e2oaoym
Cuq3l09e2oaoym from i12.haber7.net
Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Antalya manavgat'ta orman yangını ! Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Antalya'daki yangında son durum nedir, yangın şehre mi indi sorusuyla araştırılıyor.

Antalya manavgat'ta orman yangını !

Antalya'daki yangında son durum nedir, yangın şehre mi indi sorusuyla araştırılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde üç ayrı noktada çıkan orman yangını rüzgarın da şiddetiyle etkisini sürdürüyor. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. 18 köy ve mahalle boşaltıldı. Mersin'in aydıncık ilçesinde yangın devam ediyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan iki saatlik çalışma sonrası yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu.

G6szoaw9i1mu8m
G6szoaw9i1mu8m from iasbh.tmgrup.com.tr
Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Kayseri yahyalı'da bir yangın var. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Antalya manavgat yangın son dakika gelişmesi!

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1.2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Yangın, bugün manavgat'ın gündoğdu mahallesi vahaplı eski mezarlığı yakınlarında çıktı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook